Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Futárszolgálat, csomagküldés: Szakmai háttér

Futárszolgálat, csomagküldés: Szakmai háttér

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, Hegedüs Lászlónak hívnak, a bestposta.hu megálmodója, a Post Solutions Kft. társalapítója, 2015 óta a 100%-os tulajdonosa vagyok.

2001 óta foglalkozom postázással és csomag-logisztikával. Talán szerénytelennek tűnne, ha azt mondanám magyamról, hogy szakértője vagyok a területnek, de az elmúlt 5 évben nagyjából 100000 esetben segítettem az Önök csomag küldési problémáinak megoldásában. A számok bizonyítják az én és kis csapatom rátermettségét.

Miért bízza ránk teljes bizalommal csomagját?

Az elmúlt hónapokban számvetést csináltattam, hogy milyen arányban sikeres a vállalt szállítások befejezése és számomra is meglepő eredmény született. 2014-es kezdés óta kevesebb, mint 10, azaz tíz esetben történt meg, hogy csomag elvesztésről vagy megsemmisüléséről kellett tájékoztassuk megbízónkat.

Ez a nagyszerű eredmény két dolognak volt köszönhető. Az első, hogy csak teljes mértékben megbízható partnerekkel vagyok hajlandó a szállítás feladatát megosztani és ebben a kiválasztottak bizonyították az érdemességüket. A második pedig az azonnaliság elve, amit személy szerint én alapvetésként tartok szem előtt a munkában.

Vagyis a probléma felmerülése esetén azonnal indul a nyomozás és addig nem állunk le, amíg teljes biztonsággal le nem zártunk egy csomag elveszést, vagy ahogy mondani szoktam, " a csomag nem vész el, csak néha elbújik". És ez nem vicc. Mindenhol emberek dolgoznak és néha hibáznak. Egy rosszul felragasztott csomagcímke okozhatja a csomag örökre történő elvesztését, de megfelelő elszántsággal ugyanez a csomag 1-2 napos csúszással oda is érhet, ahova küldték.

© 2020 flashfutar.hu | Minden jog fenntartva Post Solutions Kft.

BARION